Снимка: Reuters

МВР пак опъна полицейски ленти в пловдивския парк "Лаута", там, където преди седмица бе открит прострелян бизнесмена Данаил Божилов.

Кучешката алея, където бе намерено тялото на мъжа, се обхожда отново от униформени. Те най-вероятно търсят куршума, убил Божилов, пише TrafficNews.

Според властите бизнесменът се е самоубил, а разледващите все още издирват оръжието, изстреляло смъртоносния куршум.

Още по темата

Близките на Божилов приеха скептично версията за самоубийството му. Те не могат да си обяснят и факта, че кучето на бизнесмена бе открито завързано за дърво в парка.

Според една от версиите, които се лансират за самоубийството на бизнесмена, е че дължал 40 хиляди лева на брат си. Преди няколко месеца Тони Божилов оставил на Данаил да съхранява сумата. Данаил трябвало да обърне парите в евро и да ги даде на брат си преди да отпътува за Германия.

Това е трябвало да стане в сряда по обед. Вместо да тръгне за София обаче, Божилов е отишъл в парк Лаута, където около 8:30 часа бе открит трупа му.

Няколко дни след убийството бе открито предсмъртно писмо на бизнесмена. Според разследващи в бележката Божилов е написал, че не разполага със сумата, оставена от брат му и не може да я върне. Той не можел да живее със срама, който го очаква.

На този етап няма информация къде са парите от сейфа му. Той не е купувал никакви скъпи стоки или техника, не е пътувал в чужбина, не е инвестирал в друг бизнес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase