Снимка: Булфото
fallback

Мъртвопиян шофьор на камион падна от кабината на превозното средство по време на проверка, а след това нападна полицаи. Фрапиращият случай е регистриран край град Славяново, съобщават от Областната дирекция на МВР в Плевен.

В понеделник служители на сектор "Пътна полиция" и Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация" - Плевен спрели на разклона за град Славяново влекач "Скания р500".

Водачът се заключил в кабината, отказал да слезе за проверка, но подал документите си през прозореца на камиона. Установена била самоличността му – 40-годишен мъж от село Рибен.

След разговор с него, мъжът се съгласил да слезе от камиона, но паднал на земята във видимо нетрезво състояние. Полицаите опитали да му помогнат да стане, но той оказал съпротива и нанесъл удари по проверяващите и причинил разкъсно-контузна рана на дясната ръка на един от пътните полицаи.

Наложило се е полицаите да използват физическа сила и белезници за задържането на буйстващия мъж.

Водачът отказал пробата за алкохол. Транспортиран е в Центъра за спешна медицинска помощ, където му е взета кръвна проба. Задържан е с полицейска мярка за 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

И кво

преди 6 години

Кога го пускат? Държава цирк но заради такива се избиваме по магистралите...

8

Спомняте ли си?

преди 6 години

Този случай бледнее пред един друг, който е отпреди повече от 15 години.Тогава един кьор-кютук пиян беше заспал на волана на личния си автомобил, беше изпаднал от колата в движение и, без да разбере какво се е случило, беше продължил да спи на уличното платно, докато неговият движещ се без водач автомобил се беше забила в някакво дърво или ограда.Всичко това беше станало пред очите на свидетели.

7

Анонимен

преди 6 години

Огледайте се - не само, че много от шофьорите на камиони си пият биричка и в камиона, но доста от тях гледат филми докато карат

fallback