Снимка: Булфото
fallback

Трима фенове на Левски са били нападнати и пребити докато гледали снощния футболен мач от Лига Европа срещу Хайдук (Сплит).

Oще по темата

Атаката е станала в заведение, намиращо се в букмейкърски пункт в столичният квартал "Младост", съобщи БНР.

Няколко привърженици на "сините" са наблюдавали любимия си отбор по телевизията. В този момент те са били нападнати от мъже, излезли от джип и лека кола. Нападателите са удряли хората с бухалки и метални тръби.

Трима от пострадалите са в по-тежко състояние, те са откарани в болница. След инцидента извършителите са избягали.

Полицията в София ги издирва. Не се изключва нападението да е дело на привържениците на друг столичен футболен клуб.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Хляб и

преди 6 години

На простия народ му дай хляб и зрелища т.е футбол. Докато затъваме да шия в *** като държава простичките се радват на бягане по терена в преследване на топка...Още от Римската Империя е така, на народа му дай хляб и зрелища докато самите императори виждате какви са ги вършели. 2500г нищо не се е променило.

33

Анонимен

преди 6 години

Подуенци пак ли са се млатили помежду си ?

32

Схемата

преди 6 години

Левски и ЦСКА са най-вредните спортни формирования в България. Това са 2 пародии на отбори, жалки и слаби, които съществуват с една единствена цел - да може стотици хиляди недорасли комплескари, които НИЩО НЕ РАЗБИРАТ ОТ ФУТБОЛ или спорт въобще, да има къде да си избиват комплексите. Задлъжнели, корумпирани, нечестни, лъжливи, мафиотски перални за пари. Заобградени от стотици хиляди *** и ***, повечето от които познавам си признават - НЕ РАЗБИРАМ ОТ ФУТБОЛ! ИСКАМ САМО ПРОСТОТИЯТА!

fallback