Архим: Булфото
fallback

Полицията арестува организирана престъпна група, разпространявала контрабандни цигари без бандерол на територията на община Ихтиман, съобщиха от МВР.

Операцията е проведена на 16 юли т.г. в рамките на образувано досъдебно производство. В нея са участвали служители на ГДБОП, колегите им от ТСБОП-София и полицаи от сектор "Икономическа полиция“ при ОДМВР-София.

В хода на операцията е задържана престъпната група, която по първоначални данни е държала склад и е разпространявала контрабандни цигари без бандерол на територията на община Ихтиман. 

Задържани са 5-има участници на възраст от 29 до 47 години. При претърсвания на адреси, обитавани от мъжете, и на автомобилите им, са открити и иззети 11 мастербокса цигари от различни марки без акцизен български бандерол, тефтер с водени записки, мобилни телефони и значителна сума пари.

На задържаните са повдигнати обвинения за престъпление по НК и им е наложена мярка за неотклонение в рамките на 72 часа. Работата по документирането на случая продължава под ръководството на прокуратурата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Homer

преди 6 години

Велики милиционери, браво!!!

2

Анонимен

преди 6 години

Ами намалете акцизите на цигарите и ще спрат да продават нелегални цигари. Какво е това - 5-6 лева за една кутия, а преди 10 години, бяха по лев. Кой печели ? Няколко контрабандиста и хората, които източват бюджета на страната.

1

Анонимен

преди 6 години

А кога МВР ще самохванат милиционерите, които наредиха да се издаде фалшив паспорт на Куювич?

fallback