Снимка: Булфото
fallback

Пиян и дрогиран водач предизвика катастрофа на магистрала "Тракия", съобщават от Областната дирекция на МВР в Стара Загора.

В неделя по магистралата в посока София, в аварийната лента, се е движил лек автомобил  "БМВ 320Д" , управляван от 40-годишен мъж от София. На км.190, на входа на паркинг за почивка, той застига влизащ в паркинга лек автомобил "Бентли Континентал", управляван от 31- годишен мъж от Бели Искър, общ. Самоков, и го удря в задната дясна част.

Вследствие на удара "Бентли"-то се завърта и навлиза в отводнителна канавка.

При настъпилото ПТП водачът на "БМВ"-то е получил фрактура на носа. Откаран е в УМБАЛ - Стара Загора и е настанен за лечение, без опасност за живота.

Водачите са тествани за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело 0,00 промила алкохол в издишания въздух на водача на "Бентли"-то и 0.79 промила за 40-годишния софиянец.

Двамата водачи са тествани и за употреба на упойващи вещества, като пробата на пийналия водач е положитена за кокаин. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

истина

преди 6 години

какви са тия лъжи??? колата е на арабаджиев,заедно с бентлито караше и една с8 с охрани и по назад на арабаджиева г клас оранжев джип,след инцидента прибиха охраните въпросния доктор и оставиха зад волана на бентлито някои от охраните,а те потеглиха с г класа и аудито пак с бясна скорост към софия,стига сте пишали простотий ,глупости и лъжи!!!!

35

Бас

преди 6 години

Бас държа че този е събирал парички още от 20г за да си купи Бентли. Няма да казвам от университета защото всички знаем че този има 11 клас завършен. С честен труд в най-бедната държава в Европа няма как да си купиш такава кола. Точно за това младите напускат държавата цирк, защото ако си с мафията караш хубава кола и ходиш на ресторант всяка вечер. А ако си честен и почтен, с 500 лв на месец робуваш на тези с Бентлитата. Държавата раководена, управлявана и населена с мафия. Отговора е само Терминал 2. Аз го направих преди 15г и си живея като нормален човек. Е, Бентли не карам защото дори с $

34

Анонимен

преди 6 години

Тоя с бентлито от Бели Искър с картофи ли е изкарал парите :D

fallback