Снимка: БТА
fallback

Жена почина в болница във Варна след катастрофа на пътя между морската столица и курорта "Златни пясъци", съобщават от Областната дирекция на МВР.

Установено е, че по време на движение, 36-годишният водач на лек автомобил отнема предимството на пешеходка, която пресича пътното платно на пешеходна пътека.

След удара 84-годишната жена е откарана в МБАЛ "Св. Анна", където е настанена за лечение със съчетана травма на таз, ребра и раменна кост и с опасност за живота. По-късно жената е починала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 6 години

До анонимен 13От ходене в българска църква се полудява! Там болните носят здравите! Амфи-театърът на "варата" без корени!

13

анонимен

преди 6 години

Няма по-голямо зло за човека от това,да посегне на живота си.За всеки проблем си има разрешение.Важното е да направиш правилната стъпка.Аз вярвам в Бога и при проблеми се обръщам към Него и към църквата.Така се спасих от подлудяване,а може би и от стигане до крайности.

12

Анонимен

преди 6 години

На 7 юли в Русе имаше две самоубийства до обяд. Безхаберието, безотговорността и безрасъдството са стигнали дъното. Питам се сънувам ли всичко...

fallback