Снимка: архив, Булфото
fallback

"Икономическа полиция" в Пловдив конфискува над 1200 автомобилни части и аксесоари с лого на защитени търговски марки от три склада на ул. "Кукленско шосе", стопанисвани от пловдивско търговско дружество, съобщиха от МВР.

Акцията е проведена във връзка с водено досъдебно производство под наблюдението на Районната прокуратура. Извършени са множество процесуални и следствени действия.

В складовете разследващите открили множество декоративни решетки, ауспуси, емблеми и други аксесоари с логото на четири германски автомобилни производители, без необходимото разрешение на правопритежателя.

Общо са конфискувани 1254 артикула, които са приложени като веществени доказателства към воденото досъдебно производств. Работата по пълното документиране на случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Мартин

преди 6 години

Тук става въпрос за тунинг части произведени в тайван. Брони, решетки и тн ...

2

Анонимен

преди 6 години

А някой да си даде малко напън - да кажат коя е тази фирма(с доказаните фалшификати) и какво точно е продавала?Че хората се попиляха да си купуват премиум марки части по спирачната система и да спират два пъти по-зле от най-обикновените.

1

шматка

преди 6 години

А ще се разровите ли по надълбоко за да откриете производитела.Забравих че международните закони не важат в Турция и Китай

fallback