Снимка: архив, Булфото
fallback

Млада жена е убита по жесток начин в петък в София.

Извършителят е задържан от полицията в Созопол.

Това стана ясно от думите на главния прокурор Сотир Цацаров по време на Национално съвещание на ръководството на МВР, предаде „Фокус“.

"Поздравявам СДВР за изключително бързите и активни действия по разкриване на извършеното в петък изключително тежко и жестоко убийство в столицата, при което е убита млада жена и при което извършителят беше разкрит и задържан на територията на Община Созопол", заяви Цацаров.

Той добави, че в действията по разкриването на извършителя на престъплението активното са участвали и служители на ОДМВР-Бургас.

По-късно днес административният ръководител на Софийска градска прокуратура Емилия Русинова и директорът на СДВР старши комисар Ивайло Иванов ще предоставят повече информация за престъплението на брифинг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 6 години

Мн ме изйефи първи коментар. Браво.Кланяте се на паметници.Това е като рождените дни. "Да ди жив и здрав, даси жив и здрав". Знам случаи в които човека си умира след това. Обаче на други рождени дни същите хора пак: здрав да си :)

13

до 12 карина

преди 6 години

Ами ако си е платил обучението от джоба си какво общо има държавата ? И за каква държава става дума ? Има ли изобщо държава ?

12

Анонимен

преди 6 години

Еми то в скапан град какво друго да се случва ?

fallback