Снимка: Архив, Булфото
fallback

Мъж е открил стрелба с газов пистолет в столичния квартал "Дружба", съобщиха от МВР.

След спречкване между двама мъже, единият е извадил газов пистолет и е стрелял по другия. Няма пострадали, пише "Фокус".

Извършителят е задържан от пристигналите на място полицаи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 6 години

Според бг законодателството на обществени места трябва да нося в мен: боен пистолет, газов пистолет, въздушен пистолет, бокс, нож, палка, спрей, електрошок.Когато някой ме нападне трябва да му противодействам с оръжието с което ме е нападнал.

10

Анонимен

преди 6 години

Най- сигурната защита е беганьето. Лошо е когато жената и децата са с теб, защото унижението ще окаже въздействие по- продължително време. Затова и при такава ситуация не се бяга, а се извиняваш- ИЗВИНЯВАМ СЕ БЕЕЕЕ,ИЗВИНЯВАМ СЕ! Ако извинението не хване дикиш и бабаитинът посяга с юмрук, заемате хамлетовска поза, хващате се за сърцето и театрално припадате. Децата и жената трябва да бъдат инструктирани предваритено и да викат като луди- УБИХА ЧОВЕКА, УБИХА ГОООО!

9

Анонимен

преди 6 години

Нападнатите,особено ако са по-слаби от нападателите/ а у БГ-то винаги напада по-силния/естествено,че ще използва средство,с което ще попречи и ще преодолее силата на нападателя! Обаче според скапаната ни БГ наказателна система,това се превръща в превишаване пределите на неизбежната отбрана и автоматично гориш?! Колко,зависи от това дали има свидетели!Седнал после оня скункс,да ми се жалва,че му се развили болтовете на колата?! Абе ей,рогльоо,главата тие за развиване на такива,като тебе!

fallback