Снимка: архив Reuters
fallback

24-годишен мъж се опита да надхитри полицаите в Слънчев бряг и зарови плик с марихуана в пясъка, но преспа в ареста.

Около  02.10 ч. на 20 юни, на централния плаж пред бар "Мексо", полицаи забелязали шестима младежи, като приближавайки се към групата единият заровил в пясъка найлоново пликче.

При изравянето му в пликчето са открити три глави марихуана. Установено е, че дрогата е скрита в пясъка от  24-годишния.

На плажа са открити още масе и свивка с глава  марихуана. 22-годишен мъж от групичката казал, че са негови. Той и 24-годишият му авер са задържани за денонощие. По случая е образувано бързо полицейско производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 6 години

Аз трева не пуша но се чудя тези полицаи що се занимават с глупости вместо да ловят бандити! Това тревата трябва да си бъде приравнено към всичко друго що назоваваме с думата трева и да се спрат извратените арести на хлапета!

13

updated

преди 6 години

От 09:14ч. до 11:50ч. днес, в рамките на 2 часа и 36 минути, журналистката Б.П. от една от най-посещаваните интернет медии използва в минимум 3 от статиите си думите "масе", "авер", "неотговорният", "лайк" и определението "нахлузена учителка" . Въпросът е, медии от този сорт, да информират и ограмотяват обществото ли са си поставили за цел, или да лансират посредствени, полуграмотни журналисти, с цел разпалване на расови конфликти и профанизиране на обществото?

12

Анонимен

преди 6 години

Ако намерят 50лв в пясъка или златен накит пак ли значи, че са негови???

fallback