Радослав Калчев–Роди Черния, Снимка: МВР
fallback

Радослав Калчев-Черния Роди е арестуван в Доминиканската република, обяви на брифинг зам-главният прокурор Борислав Сарафов.

Oще по темата

От 2015 г. Калчев се издирваше с червена бюлетина в Интерпол. През 2015 г. той успя да избяга от страната дни преди акцията на ГДБОП във Варна, при която беше разбита организираната от него престъпна група за разпространение на наркотици, рекет и пране на пари.

България и Доминиканската република нямат споразумение помежду си за предаване на издирвани престъпници, но Калчев ще бъде доведен у нас с белезници, за да се изправи пред Специализирания наказателен съд, поясни Сарафов, предаде "24 часа".

Останалите от престъпната група на Черния Роди вече са подсъдими.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 6 години

И к'во от туй. Ще си плати и ще се отърве. Не знам някой мафиот да е лежал наистина, даже да е в затвора. Телевизори, телефони. Дискотеки през уикенда. Това ако е затвор тяхното. Имам чувството, че е санаториум

13

Анонимен

преди 6 години

според мен Галевите не са прости,двама са и мислят заедно и ако единия бърка другия мисли трезво факта е,че са нейде.А тия другите искат да са върха на айсберга и като сбъркат е завинаги,а няма кой да им даде трезвен съвет,всички им се мазнят и куките също.

12

Анонимен

преди 6 години

врътки в африка,замбези конго,колумбия,Нигерия,Гана Южен Каспичан,Сомалия,Могадишу,Афганистан,Сирия,Турция пфууу оксан докуз далавери,но този път има два края:а/затвораб/гроба

fallback