Снимка: архив, Булфото
fallback

Трима души, сред които и бременна жена, са загинали, а четирима са ранени при станала тази сутрин катастрофа по пътя от Силистра за Шумен, съобщиха от болницата в Силистра.

Пътното произшествие е станало в отсечката от Алфатар за Дулово.

Пътят ще бъде затворен за около три часа.

От Областното пътно управление в Силистра са отклонили движението за пътуващите за Дулово през селата Професор Иширково и Брадвари, а за пътуващите от Дулово за Добрич - през село Межден, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Изчезваме

преди 6 години

Измезваме бавно, неусетно дори. Жертвите в България по пътищата за една година са повече от САЩ жертвите в Афганистан за 5 години.Нищо де, спете още зимен сън и си мислете че няма проблем.Това всичко е резултат на неработещата съдебна и полицейска система. Последния път като си бях в БГ и ги гледам по магистрала Тракия всичките с по 140-170 км/ч. В САЩ магистралата е с 6 ленти в едната посока, ограничението е 110. Глобата ако те хванат започва от $200 до към $350. Друго няма да ви казвам.

15

Анонимен

преди 6 години

Аз искам към всяка катастрофа задължително да се упоменава:- Колко милиметра грайфер са имали гумите и коя им е годината на производство- Износване в % на спирачните дискове и накладки. Колко е стара спирачната течност.- Наличен ли е бил ABS/ESP на катастрофиралата кола.Ако всичко от изброеното е ок, то за да се катастрофира трябва да имаш епилептичен припадък или да караш с 2 пъти по-висока от разрешената скорост.

14

Анонимен

преди 6 години

При Орешарски пътищата в какво състояние бяха?

fallback