Снимка: Архив, Булфото
fallback

Пиян руски гражданин е заплашил с убийство лекар и полицейски екип в Хисаря. Районна прокуратура-Пловдив наблюдава бързо производство спрямо него, съобщиха от пресцентъра на институцията.

Владимир З., който живее в Хисаря, вчера се обадил на тел.112 и поискал да бъде посетен от лекарски екип от Центъра за Спешна медицинска помощ заради коремни болки.

При посещението на екипа той извадил нож и го насочил към лекарката със закана за убийство.

След сигнал до дежурните на РУ на МВР-Хисаря, на място пристигнал полицейски екип. Владимир З. продължил със заплахите и спрямо полицаите.

Владимир З. е бил в нетрезво състояние и е задържан за срок от 24 часа.

Той е с временна адресна регистрация в Хисаря и със статут на чужденец.

Предстои утре да му бъде наложена прокурорска мярка от 72 часа и да бъде привлечен като обвиняем след допълнително съгласуване за правната квалификация с Окръжна прокуратура-Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

запознат

преди 6 години

Познавам Владимир Захаров.Двадесет дена преди тази случка написа статия в Български сайт като разказа за мутрите, корупцията в полицията,мошениците в строителния бизнес безразличието на пловдивската прокуратура и срастването на мафията с местната полиция и държава.Познавам и патрула които е посетил адреса.На този полицай винаги някои му пречи и заплашва.

31

Анонимен

преди 6 години

Уж европейските ценности бяха виновни .....Сега какво стана ... руснака обърка поръчковите коментатори. Явно не е до ценности, а до алкохола. А всички знаем кои пият и се осирааатт най много :) всяко лято може да ги видите по морето.

30

Russia the best

преди 6 години

Размахал нож , заплашил , ама нищо не направил. Шведа нарита жестоко жената , но там коментарите ви са по-пестеливи. Обичате ги ! Мерси за поръчковата статия , в която няма нищо конкретно.

fallback