Снимка: архив Булфото
fallback

Полицията в Слънчев бряг задържа двама гамени, извършили серия нападения над чужди туристи и охранител в местна дискотека.

Единият от извършителите е непълнолетен - едва на 17 г. от руенското село Снягово. Аверът му е на 20 г. от село Преображенци, уточняват от полицията.

Около 05:00 ч. на 6 юни, на крайбрежната алея в Слънчев бряг причинили лека телесна повреда на 18-годишен чуждестранен турист, пристигнал в България на втори юни.

Малко по-рано в заведение на плажа гамените счупили няколко шишета с алкохол, като ударили в главата единия от охранителите. Те съборили гарда на земята и заплашвайки го, се държали непристойно с него.

Около 05:20 ч. в близост до дискотека в курорта 20-годишният мъж нападнал 26-годишна италианка и отнел скъп мобилен телефон, сумата от 80 лв., кредитна и дебитна карта и лични документи.

Двамата са задържани за 24 часа, като по трите случая са образувани бързи полицейски производства. Най-вероятно извършителите са били под въздействието на наркотици. Взети са им кръвни проби.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Webley revolver

преди 6 години

Оригиналните шведи просто ритат в главите камериерки. Нашите, зелените шведи, грабят, бият и се държат непристойно. Хубавото в цялата работа е, че сега БХК ще ги номинира за "човек на годината". Какви приятни младежи!

7

Даа,

преди 6 години

ако охранителя се беше защитил както трябва,щеше да има рев до небето как мъж пребил деца и БХК щеше да пищи за расизъм и насилие на етническа основа!

6

аз

преди 6 години

Ето хората разбраха, от случката с ритащия швед. Туристите трябва да се посрещат подобаващо с много бои. Тази година всички на море да ритаме чужденците. То без това закони тука няма

fallback