Снимка: Reuters, архив
fallback

55-годишен сръбски гражданин е задържан за предлагане на подкуп на длъжностно лице, съобщиха от МВР.

Вчера около 15:00 часа пътни полицаи дали разпореждане на мъжа да премести неправилно паркирания си товарен автомобил на ул. "Добрич" в Силистра, тъй като затруднявал движението.

За да избегне изпълнението, той подхвърлил в патрулния автомобил банкнота от 5 евро. Мъжът бил незабавно задържан, а на местопроизшествието пристигнала дежурно-оперативна група, която извършила оглед.

Срещу водача е образувано бързо производство и е задържан с полицейска мярка за 24 часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 6 години

Сърбинът се е изгаврил с yшeвите!Муахахахахаха!Ушeв ще си счупи врата, когато се извръща, за да не види мерцедес върху пешеходна пътека.Ушeв се прави на сляп, когато покрай него профучава сутеньорско ауди с 200 в града.Ушев се прави на глух, когато покрай него минава мотор без заглушители с 300 в града.

19

Анонимен

преди 6 години

Пътувах 2 години през Сърбия до Босна и обратно. Сръбските полицаи, само с едно изключение, видят ли български номер и спират. Естествено за пари. Взимат между 10 и 20 евро. Взимат ти паспорта и започват. Даже им казвах, ОК, кажи колко да дам, че се прибирам. Даваш парите и продължаваш. До следващия. Най-гадни са в Понеделник защото са изпукали всичко през уикенда. За да им се подиграва с 5 евро сърбинаподсказва, че от КАТ взимат и малки суми. Никой не се подиграва със сръбски полицаи, бият яко!

18

Аллах Ак Зал Бари

преди 6 години

Много малко им е предложил. За това са МО ХАКНАЛЕ БЕЛЕЗНИКА

fallback