Кадър: YouTube
fallback

Добър ден, какво ще желаете?

Вместо отговор – брутален ритник в главата!

Това получава родна камериерка в хотел в "Слънчев бряг", понечила да проведе разговор с шведски турист, който преминава през фоайето, където наведената жена усърдно почиства.

Oще по темата

За минутки жената е в безсъзнание, притичват се хора на помощ, видно е от клип, сниман от камерите на хотела, публикуван от bTV.

Причина за бруталната агресия няма, жената обаче подала сигнал в полицията за зверството, а впоследствие разпознала и нападателя си.

За момента е ясно, че 53-годишният турист е дошъл на почивка с брат си в Слънчев бряг и още с отсядането им в хотела - на персонала му направило впечатление, че се държат неадекватно.

Преди минути с редакцията на Dnes.bg се свърза и дъщерята на пострадалата камериерка, която съобщи, че агресорът се казва Ралф Джордж Сундберг.

"Днес ще ходя в полицията да ме разпитат и мен за случката, наели сме адвокат и ще видим докъде ще стигне случая, но ми се иска този скандал да надскочи границите на България и да видят в Швеция за тази гнусна постъпка", посочи тя, но не пожела да назове името си. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

305

Тина

преди 6 години

Ако е истинска патриотка и обича родината си ,тогава да му прости .Тя не е осигурила нищо за страната си ,за да плащаме ние всички след това цената . Няма да й ръкопляскат ,ако прояви гордост ,а ако осигури например 1 милиард евро за страната като нас ! Въпреки това ние никого не сме осъдили и едва ли някога ще осъдим !Просто жената по принцип си е с доста труден характер и такива хора не са желани никъде в частния сектор !

304

Чичо Жоро

преди 6 години

До RamonaНяма значение как го е изтълкувал, да не би тя да отива да го занимава с нещо, ако иска да получи отговор отива на рецепция или вика управител, а това си е чисто неоправдано насилие, за което в швеция ще си го лежи поне 10 години и ще плати доста сериозна глоба.

303

Ramona

преди 6 години

"What?", съвсем не означава "Добър ден, какво ще желаете?" :-) Човекът може да го е изтълкувал като грубост...Ама така е, като назначават неграмотни *** камериерки за без пари...

fallback