Архив: Булфото
fallback

Малолетно дете е пострадало при стрелба с въздушна пушка в Айтос тази сутрин, съобщиха от Бургаската полиция.

69-годишен пенсионер се подразнил на група малчугани, които вдигали шум и стрелял по тях с въздушна пушка.

Четири сачми влезли в тялото на момчето, което е ранено в бедрото, рамото и е откарано е в болница. Няма опасност за живота му, казаха разследващи.

От Апелативна прокуратура Бургас съобщиха, че по случая е образувано досъдебно производство. Стрелецът е задържан, съобщава "24 часа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

123

преди 6 години

Пропуснали сте факта , че хлапето е от ромски произход и заедно с приятелите си е искало да обере сливите в двора на човека . Кой колко си е патил той от набезите на крадливите *** и навярно му е писнало вече ?

24

Анонимен

преди 6 години

Като гледам къде са раните на шведчето , то си е било качено на сливата , а дядото е стрелял отдолу. Защото да уцелиш бягащ швед четири пъти с въздушна пушка....... Дядото е за олимпийския отбор по биатлон.

23

7 часа разлика

преди 6 години

Някой влиза неканен в двора ти и краде нещо (макар и само сливи да са) - стреляш без предупреждение и не носиш отговорност! Така е отвъд океана.У нас - не стига, че крадат, ами и вдигат шум до Бога, без да им пука от забележките на домакина. Дядото действа по американски. Резултатът? Репортерки-примрип/тки се вайкат за "детенцето", което след няколко дена няма и да се сеща за нараняванията. Родителите на крадлето се заканват на онзи, който е защитил дома и достойнството си.НАРОДЕ ???????

fallback