Снимка: Олег Попов, Dnes.bg
fallback

Жена преби куче с мотика във видинско село, съобщиха от МВР.

Сигналът за зверството подала в полицията нейна съседка.

Тя се оплакала, че в частен имот в селото, собственост на британци, нейна съселянка е убила четириногото, като го удряла с мотика по главата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

87

Ssonder

преди 6 години

До шантава работаЯвно сте ***, никога не си чувал за доместикацията на кучето, станала 10 000 г. пр. н.е, всъщност това е и първото животно одомашнено, от човека. Спасяват и до днес човешки животи, а и не са забравили и да ловуват, нищо, че днес ловът е спортно забавление. Това наистина е най- ценното животно, което сме опитомили и ще бъде с нас, докато не изчезне човечеството. Накратко кучето е многократно се доказал наш другар, спътник и помощник в животта ни. *** селянин.

86

Небойша Пустинякович

преди 6 години

Епа тия британци ненормални ли са, да си купят къща у дивия бесен Видински северозапад, чии са го търсили там в тая черна дупка, където е по опасно и от Кербала. Да си беха стояли у Британията, мазохистити

85

Анонимен

преди 6 години

Голяма работа!Някакво си куче!Промиха ни мозъците с тази смра.д.Ако е за някое полезно животно,всички ще мълчат,за П.миярите-ревнали като вдовица за @@.Ненорамални хора.Мразя тези гнусни,миризливи животни.Който има животно,да си го държи вързано,цялата страна стана един кучкарник.

fallback