Снимка: Булфото, архив
fallback

Двама мъже - на 40 и 50 години, и 46-годишна жена, и тримата от Горна Оряховица, са загинали при катастрофата, станала тази сутрин на пътя София - Варна край ловешкото село Малиново, съобщиха от областната дирекция на МВР в Ловеч.

Oще по темата

Трима пострадали са откарани в севлиевската болница, а един е транспортиран за лечебно заведение в Габрово.

Инцидентът стана тази сутрин около 8,30 часа при челен сблъсък между два автомобила - "БМВ" и "Опел". Загиналите мъже са били в "БМВ"-то, а жената - в "Опел"-а.

Пътят Коритна - Севлиево все още е затворен в участъка между селата Малиново и П. Славейково. Обходният маршрут за посока Севлиево е: п.в. Малиново - Прелом - Петко Славейково - Кормянско - път I-4.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Човек

преди 6 години

Хора,изливате злоба и жлъч, а загиналите са млади хора!Жалко за техните семейства!Хората нямат култура на шофиране-всеки бърза да не би да има автомобил пред него и защо?Нека станем колегиални и по добри!Познавам единият загинал-добър шофьор и внимателен!Нека почиват в мир!Такава смърт на никого не пожелавам!Съболезнования на семействата.

23

Един

преди 6 години

До Анонимен 17:Като не знаете,не коментирайте,за да не се излагате!С.Малиново,общ.Ловешка,обл.Ловешка,е встрани,на около 500 метра от главният път София-Варна!Така,че той не минава през селото!Там,където е станала катастрофата има бензиностанция,на която има стационарна камера на КАТ и ограничение на скоростта до 50 км./час!Отделно това,там пътят е сравнително прав,достатъчно широк и с добра видимост?!Конкретно за причините за ПТП или условията довели до това ще се прознесат органите на КАТ!

22

BMW

преди 6 години

"Човекът е Опел е виновен, не правете излишни коментари, без да знаете истината!!"Човекът от Опела, а не "е Опела", защото е госпожа, дама, жена,46 годишна, шофьорка,и това последното е единственото ПО-СТРАШНО от написаното за шофьор на 'баварец",и е равностойно на Т-72 срещу теб.

fallback