Архив: Reuters
fallback

Възрастна жена в Добрич оставила 10 000 евро в хартиен плик за телефонни измамници, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Потърпевшата, на 84 години, се оплакала в полицията, че е станала жертва на мним служител на МВР. Непознат мъж й се обадил на домашния телефон, представяйки се за полицай.

Той поискал парите уж за да бъдат заловени телефонни измамници.

Малко след разговора жената оставила сумата в плик на улица "Черноризец Храбър". Полицията издирва измамниците.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Много мислиш

преди 6 години

До Язе, Тизе и Онизе. Значи ги дават и по централните емисии новини ама ти не вярваш!?Виждал съм, но няма.Така излиза според теб.Лично познавам пенсионери, които като ги погледнеш живи ще ги ожалиш, но имат десетки хиляди, които държат в домовете си.Не могли да са толкова прости?Хайде бе?На дядо ми преди 10 години му бяха продали за 50лв фенерче с 6 батерии, които могли да се презареждат 10 пъти(!?)Китайски *** за не повече от 4-5лв. заедно с батериите.

13

Анонимен

преди 6 години

Последните 20 бона за хляб

12

Супер

преди 6 години

Супер, ето как се развива родната икономика. Ако го погледнете от друга страна това са близо 20 хилядарки обратно в обръщение вместо да стоят под дюшека.Вече спирам да обвинявам щом вече 3-4г не се научиха, неразбраха че всичко е измама. Имала дала, на мен може само 2 скъсани чорапа да вземат.

fallback