Архив: Булфото
fallback

Развилнял се в автобус пиян мъж е бил задържан в ареста на полицията в Бяла Слатина в четвъртък следобед. В рейса, пътуващ от Плевен за Бяла Слатина 32-годишният Павел Х. от Долни Дъбник се качил във видимо нетрезво състояние, а по пътя обиждал и ругаел пътниците. Заради забележките да кротува, заплашвал всички с физическа саморазправа.

Като наближил Бяла Слатина шофьорът на автобуса успял да се обади в полицията за случващото се. Хулиганът бил задържан от ченгетата веднага щом бусът спрял на автогарата. Той се оказал и криминално проявен, осъждан за хулиганство, увреждане на чуждо имущество и телесна повреда. По случая е образувано досъдебно производство, съобщава "24 часа".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

:) :)

преди 6 години

абе тотопич ти знаеш ли кой се вози в тоз автобус, 70 годишни старчоци. Много си открехнат, бабаити да се нсмерили. Ако изкара нож и заколи ей така някой , с надупчено вратле ти лу ще го съживяваш отворко пред компа.

6

ха-ха-хаааааааа

преди 6 години

До Стоян ЙотовСтоенчо,ам'чи той твоя идол за когото си гласувал ВИНАГИ е най-големия престъпник бре,к'во да направи тогава?!

5

тото

преди 6 години

и защо от цял автобус хора не се намериха 3-*** човека да го смелят от бой и да го изритат някъде на полето??? Робска държава!!! Другите да си траят и после *** ги търси нападателите ако си нямаш работа.

fallback