Снимка: Dnes.bg
fallback

40-годишна жена от Пловдив е управлявала автомобила, блъснал и убил на място полицай вчера на пловдивския бул. "Санкт Петербург".

Oще по темата

Жената е разпитана и задържана за 24 часа, уточниха от областната дирекция на полицията пред "Фокус".

Пробата за алкохол, която й е взета, е отрицателна.

Шофьорката е карала толкова бързо, че джипът й е спрял близо 100 метра от мястото на инцидента.

Катаджията, който загина вчера, е слизал от патрулния автомобил, за да спре бързо движещия се джип на шофьорката, но беше пометен от превозното средство.

За високата скорост, с която се е движил джипа свидетелстват и местата на тялото на пътния полицай и вещите, които са паднали при удара. На мястото на сблъсъка са шапката и палката на служителя, 20 метра по-надолу е паднало тялото.

За последната една година това е втория пътен полицай, убит по време на проверка.

Загиналият служител е на 36 години, семеен с две деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

118

бг Сталин

преди 6 години

До АнонименМного си прав човече.Ако си беше спазвала ограничението и дистанцията пачата, полицаят можеше да се размине с тази зла участ,е можеше да има я счупен някои крак ръка,ама не и смърт.Но за съжаление в България се навъдиха кви ли не джигитидето си мислят че правилата за тях не важат,ама го разбират рано или късно по най лошия начин.

117

бг Сталин

преди 6 години

За това са ограниченията на скоростта ,и спазването на дистанция.А сега 10г.в панделата да си хапва краставиците настъргани, та да и дойде акъла в тъпата чутурата.

116

Тъпаци

преди 6 години

Много проста работа бате, как може полицая да слиза да размята някви палки пеша втф.....направете го като в Америка бе калъфиКато караш с превишена куката тръгва с патрулката по тебе пуска сирените и те спира.

fallback