Архив: Булфото
fallback

Двама души са загинали при катастрофа в Кресненското дефиле, каза за "Фокус“ дежурният служител в Областна пътно управление - Благоевград. Загиналите са възрастно семейство, пътували в посока Сандански.

Колата им се ударила челно в идващ насреща автомобил, който пътувал за София. В него е имало трима души, сред които и дете, на видима възраст около 5-6 години. Детето е пътувало с майка си и дядо си. Леко пострадала е само майката.

Пътят е затворен и в двете посоки, образували са се километрични опашки. Очевидци разказват, че загиналият шофьор внезапно е загубил управление и навлязъл в насрещното.

На място има екипи на пожарна, полиция и ОПУ- Благоевград. Инцидентът е станал на около 4 километра след Кресненското ханче.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Страната на розите

преди 6 години

и склерозите...Четейки коментарите, разбирам защо тази не наша държава няма изход:Всяко предложение, свързано с много млади и много стари 'шофьори" е подложено на 'дизлайкчета'(при един от случаите те са 53).Всъщност демокрацията е ВЛАСТ на мнозинството,а такова в улегналата средна възраст няма.Младите са изтъкани от незнание и некомпетентност,гарнирана със самочувствие,а старите са лишени от реакции и мозък.Не е ли по-добре поне старите да не убиват на пътя?Задрътела "нация",без бъдеще...

36

светещия ФАР

преди 6 години

До до светещия фарНе ДАВАМ,само ВЗИМАМ.

35

до светещия фар

преди 6 години

А ,мигач даваш ли или те е страх да не изхабиш някоя крушка?

fallback