Снимка: Булфото
fallback

 Една жена е загинала, а 11 са пострадали при инцидента с падналия в дере автобус край монтанското село Смоляновци, съобщиха за "Фокус" от ОДМВР - Монтана.

Загиналата жена е паднала през прозореца, автобусът се е обърнал на една страна и я е затиснал, което е причинило смъртта ѝ. Сред ранените има мъж с премазани крака, бременна жена и дете.

Няколко души са откарани в болницата в Монтана. "Сред пострадалите е бременна жена в осмия месец. До момента са приети шестима души, осигурена е кръв. На този етап ситуацията е овладяна, чакаме още пострадали. Има трима пациенти с тежки травми”, обясниха от лечебното заведение за Нова тв.

Към момента автобусът вече е изправен. Извикана е специализирана техника - кран, който да го изтегли от дерето.

Колата е собственост на монтанска фирма и е пътувал по линията София-Видин.

Инцидентът стана около 19.31 часа. След удар с тежкотоварен автомобил автобусът е паднал в дере от височина около 2 метра. След приключване на спасителната операция ще бъде извършен оглед с цел изясняване на причините за инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

alex

преди 6 години

Каква е ползата от свинете тираджии от туркестан, че така ги обслужват нашите власти? освен че редовно убиват хора и чупят пътищата? Ако имаше тука държава шяха д аим сложат 1000 евра такса за преминаване и щяхме да се отървем бързо от тях

24

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен: А ти умнико български не знаеш ли " аплаузи "?Казва се ръкопляскания.....Мерси, не знаех. Аз съм от прованса, а не ***.То кибрита се казва драснипалниклечица, ама и ти родопоклоннико едва ли го зовеш така.

23

Марин

преди 6 години

Живях известно време във Варна и мекането много им личи направо да умреш от смях. Другото смешно нещо е като кажат, че във Варна живеят 1млн души.

fallback