Снимка: Кадър, Нова тв
fallback

Дръзка кражба на скъпа детска количка е извършена от магазин в мол в София. Крадците са заснети от камерите.

Кражбата е извършена от мъж и жена, които според разследващите са рецидивисти. Срещу тях имало жалби и от други големи и скъпи магазини в търговския център.

Двойката влиза поотделно в магазина. Първо жената, возеща дете в скъпа количка. Малко след това влиза и мъжът. Около половин час двамата обикалят из бебешкия сектор. След това от магазина излиза първи мъжът с детето в тяхната си количка, а след около 5 минути – и жената, с откраднатата от магазина количка.

Всеки продукт в магазина има система за сигурност, която би трябвало да реагира в момента, в който стоката излиза от магазина. В случая сигналът е заглушен или поради многото багаж, сложен в нея или с използване на фолио.

Крадците не са заловени, затова от магазина молят за помощ - ако някой ги разпознае, да сигнализира, за да си понесат наказанието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Трезвен

преди 7 години

Ако в магазините започнат за слагат по - добри камери за наблюдение, които ясно да показват лицата на извършителите, кражбите ще спрат. Е стига нашето правосъдие да вземе да ги осъди. Крайно време е да се върнат места, където тези да чукат камъни или да правят нещо, за което да не им се плаща.

10

Анонимен

преди 7 години

Да ги вържат със синджир, ако една част от хората се мъчат и изнемогват, други решават че по по-лесният начин ще станат нещата. Реално ако има реална икономика и начин нормално да изкарваш пари, кражби пак ще има, но хората ще са по-спокойни и няма да мислят за това как по абсурден начин да откраднат.

9

до № 6

преди 7 години

заради такива Андрешковци като теб сме на тоя хал. Тъ*п*ак.

fallback