Снимка: Булфото, архив
fallback

Прокурор удари деветокласник в столично училище. Инцидентът е станал преди месец, но за него се разбра в понеделник.

Скандалът между двамата е започнал в лавката на училище в “Овча купел”. Причината е, че ученикът се опитал да пререди опашката.

Прокурорът Димитър Фрaнтишек Петров, чиито дъщери учат в същото училище му направил забележка. Така се стигнало до размяна на реплики и шамар.

Родителите на момчето са подали жалба по случая, а свидетели на инцидента са станали много деца в училището.

”От прокуратурата същия ден се обадиха. Казаха, че са уведомени, че техен колега е родителят, който е оказал тормоз над ученика. И ни увериха, че случаят няма да бъде потулен”, каза зам.-директорът на училището Теодора Апостолова пред bTV.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

Дали наистина еИмало

преди 7 години

опасност това момче да закъснее за час?Какви точно реплики са били разменени?Дали детето е разполагало само с няколко минути, за да си купи закуска и учтиво е обяснило на родителя какво предвижда правилникът за подобна ситуация?Или просто е действало първосигнално - ще прередя, не ми пука, а ако ми правят забележка, ще обиждам и ще ругая!Това са две съвсем различни ситуации.Какво казват останалите от опашката? Защото от текста излиза, че е имало такава. Значи другите деца са си чакали реда.

41

Анонимен

преди 7 години

Значи родителите не са потърсили прокурора, за да му се извинят заради това, че на справедливо отправената забележка, техният син е отговорил с нагла реплика.Редно е тези родители също да получат по един шамар.

40

Спомен(1983 или1984)

преди 7 години

Мама ме прати за хляб от магазина на "Аксаков", до пресечката с "Шишман". Една баба в момента казваше какво иска, а зад нея - млада, бременна жена. Други купувачи нямаше.Влетяха две гимназистки. Едната подаде стотинки над главата на бабата и изкрещя: "Кифла с мармалад!" Не знам защо, продавачката веднага я обслужи. Не беше междучасие, а малко след 12.00 ч.Дойде ред на бременната. И тя поиска кифла с мармалад, но се оказа, че ученичката е взела последната.Бях дете, не можех да шамаросам никого

fallback