Снимка: Архив, Dnes.bg
fallback

88-годишна жена от Кубрат е станала жертва на телефонна измама, съобщиха от полицията в Разград.

Около 13:30 часа вчера непознат се обадил на жената. Той се представил за комисар Николай Николов, който обяснил, че се провежда полицейска операция по залавяне на група измамници.

Към 15:00 часа на външната врата на дома си жената закачила торбичка с наличните си 2400 лева.

По случая е започнато разследване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Обективен

преди 7 години

Егати стиснатата бабичка.2400?Ало, празници идват, развържи кесията, какво се стискаш все едно, че ще си купиш нещо?И без това ще кълнеш Бойко, че умираш от глад и нямаш пари за едно агне по Великден а той ти дава някакви смешни 40лв за празника.Като няма да ги ползваш тези пари и няма да ги дадеш на децата поне дай повече на непознатите, които ти искат та да ги оползотворят.

9

Анонимен

преди 7 години

Крайно време е МВР или да спрат да имитират работа или да им се спрат заплатите!Има ли престъпност или няма?Кой частник дава заплата за несвършена работа?Същото се отнася и за лекарите,учителите,депутатите,министрите,съдиите,прокурорите,областните управители,кметовете и т.н. държавни хрантутеници!Всички са с договори,в които са описани служебните им задължения!В края на всеки месец всеки трябва да отчита резултата от дейността си , сравнен с европейските стандарти и мнтението на обществото!

8

Анонимен

преди 7 години

Какво общо има гл. комисар Н. Николов с престъпниците само да питам? Тази баба е доста проста и дори не знае, че има такъв човек, но той е в друга структура.

fallback