Снимка: архив "Булфото"
fallback

Евакуация бе извършена тази вечер в сградата на Националната опера. Представлението бе прекъснато поради обгазяване на залата.

Странната миризма е била усетена малко след началото.

Публиката е евакуирана, артистите също са изведени навън, съобщи БНТ. Пострадали няма, а причините за проблема се проверяват.

Най-вероятната причина засега е обгазяване. Екип на пожарната и полицията в момента извършват цялостен оглед на сградата.

Представлението тази вечер е отменено.

Хората не са забелязали нищо необичайно по време на спектакъла. Според служителите не е имало проблеми с инсталацията на сградата до този момент.

От сградата са били евакуирани около 650 души, съобщи БНР.

Преди седмица сградата на Централни хали в София също бе евакуирана заради странна миризма. Тогава  проверката показа, че са разлети почистващи препарати, които не са опасни за здравето.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 7 години

Точно така ще стане ще прикрият какво точно е станало както прикриха миналата събота в Халите.Защо извъртат нещата и лъжат хората по медите ,за Халите какви почистващи препарати какви пет лева???Защо не кажат когато влезнаха в помещението след сигнала че не успяха да направят оглед навсякаде ами излизаики от миризмата вътре се задушаваха и повръщаха!!!Ха сега кажете всички чистим домовете си с препарати но не се задушаваме не повръщаме...едно не мога да разбера защо лъжат ??????

21

777

преди 7 години

някой ходи и пърди по софия

20

Ще съобщят

преди 7 години

ли истината за обгазяването на ХАЛИТЕ И ОПЕРАТА ИЛИ И У НАС ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ПРИКРИВАТ И ИЗОПАЧАВАТ ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА КАКТО ПРАВЯТ БРЮКСЕЛ, ПАРИЖ И ГЕРМАНИЯ?

fallback