Архив: Булфото
fallback

Баба и дядо биха учителка на внуците си в Кърджали, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Двамата съпрузи - на 43 и на 44 години, са задържани вчера в Районното управление в Кърджали, за хулиганските  действия в учебно заведение.

Двамата отишли да прибират внуците си от училище и в коридора безпричинно ударили преподавателка. Инцидентът станал около 12,30 часа, като след това мъжът и жената напуснали учебното заведение.

Малко по-късно били установени от полицаи. Проверката по случая е за хулиганство, по текстове от Наказателния кодекс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Uh

преди 7 години

Biha nabili....a realno...udarili samo 1 tikme...durugoto utre...

20

трябва

преди 7 години

внуците на тези побойници да се изключат от това училище или да бъдат малтретираниако останат в училището.Учителите в това училище да обевят тридневна стачка без да вли-зат в класната стая.Защо родителският съвет не се намеси да защити бедните, бити инещастни български учители ?Да се настроят останалите ученици срещу внуците на побойнициет баба и дядо,да ги унижават и неговорят с тях.

19

tolerast

преди 7 години

Ако сте забелязали от известно време при извършено престъпление се крие произхода.Вече се пишат само инициали,а по новините винаги се натъртва че извършителя е българин,поне още казват по-някое време че "българина" е от столипиново.В скоро време очаквам такива расистски подробности да се спестяват.

fallback