Снимка: архив "Булфото"
fallback

Жесток убиец е избягал от Пловдивския затвор снощи. Тома Ендрев излежава 17-годишна присъда заради това, че през 2013 година убил свой приятел в пловдивския квартал "Кючук Париж". След това нарязал тялото му на парчета и го хвърлил през балкона. Трупът пък бил затрупан с камъни.

Ендрев бе осъден след ДНК анализ.

Надзирателите и охранителите от Пловдивския затвор са накрак след снощното бягство. Едрев е успял да се отскубне от надзора на пазачите около 21:30 часа във вторник, пише "Марица".

Затворникът избягал, докато го ескортирали от трудововъзпитателното общежитие към пловдивската тъмница.

Ендрев бил с белезници, но успял да се измъкне и побегнал в неизвестна посока. До момента той не е открит.

Полицията също е ангажирана с издирването на убиеца.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

надзирател

преди 7 години

Аз работя като надзирател и мога да кажа, че ако се проведе един физически тест както трябва повече от половината ми колеги няма да го издържат. Но това е не само при нас, а навсякъде!

20

хъ

преди 7 години

В някои други сайтове друго пише - че е бил без белезници и придружаван от 1 надзирател са вървели пеша към затвора, разстояние около 500 м. А вчера се бил отклонил от работното си място /грижил се за служебните кучета на затвора/ и бил открит на разходка в център на Пловдив.

19

Вълнаро

преди 7 години

Тъй тъй, сега според снимката на статията да звъним в полюцията, ако видим стена с бодлива тел ? Нямаше ли да е по- полезно нещо снимка на престъпника например? Хубавци сте вий журналисти, нали се борите за истината..ужким...

fallback