Снимка: Булфото
fallback

Софийски градски съд остави в ареста строителния предприемач Стоил Стоилов, обвинен, че е пребил до смърт свой работник.

Oще по темата

Прокуратурата привлече като обвиняем предприемача, за когото са събрани доказателства, че вечерта на 13 февруари е убил 44-годишния си служител, като му е нанесъл множество удари с ръце, крака и хладно оръжие.

Престъплението е било извършено във вилно селище край пътя Ихтиман - Самоков.

Стоилов беше арестуван и обвинен преди три дни. Според обвинението, той е нанесял удари в продължение на един час върху работника.

Причината за агресията - строителният работник откраднал вещи и машини на Стоил Стоилов, защото от известно време не получавал пари за труда си, съобщава Нова тв.

След кражбата работникът се скрил при свой приятел край язовир "Искър".  Стоилов обаче го намерил и пребил. Малко след това работникът издъхнал в болницата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

60

обективен

преди 7 години

Трябва да се действа изпреварващо ,особено когато изработеното е повече !Слагай си главата в торбата ,поне ще отървеш света от един крадец -бизнесмен !!! Така или иначе справедливост и правосъдие няма ! В България Правото е на страната на по-богатия ,това води до беззаконие и до саморазправи като тази ,НО КОИ ГО ИНТЕРЕСУВА ??

59

Анонимен

преди 7 години

Това не е частен случай ,такива побой има безброй ,но не са завършвали със смърт.Проблема идва от правосъдието и контролните органи,синдикати и тям подобни псевдо защитни правата на работниците организации .Ако тръгнете по строежите в София ,а сигурно и по провинцията ,ще видите колко работят без трудови договори или в добрия случай с договор на минималната раб. заплата или на договор за 4-ри часов работен ден.Ако чорбаджията реши да не ти плати изработеното в пъти повече,няма какво да направиш

58

До 60

преди 7 години

Да си поправиш правописа!За последното не си прав.п.п.ОПРАВИ СИ ПРАВОПИСА!!!

fallback