Снимка: Булфото, архив
fallback

Млад мъж загина от волтова дъга при опит за прехвърляне на коаксиален кабел за интернет и телевизия над контактната мрежа на железниците.

Инцидентът е станал в 12.30 часа в междугарието Долна махала – Баня, по направлението Пловдив - Карлово.

Действията на фирмата-доставчик на кабелна телевизия не са съгласувани с Национална компания "Железопътна инфраструктура“ и не са получили разрешение за достъп, уточняват от компанията.

От предприятието предупреждават още, че всяко нерегламентирано действие на територията на железопътната инфраструктура е опасно и може да доведе до сериозни инциденти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Мен

преди 7 години

Абе не знам кой е този неграмотен журналист(поредния), който не знае, че по коаксиален кабел Интернет не върви, но пък си посттва статийки.

16

LUDIQ MUNCHO

преди 7 години

SAM SI E VINOVEN........

15

Коко

преди 7 години

Простотията е пълна. Скоро всичко (климатици, ТВ, перална, кухненски уреди и др.) изгоряха, щото аутсорсинговата фирма на ЕВН сменяли диреците отвън и "високо професионалните" техници на фирмата разменили кабелите на 0-та и фазата!!!???Добре, че някой от нас не си отиде! Убийци! Е, сега ще плащат, но протоколи, фактури,писаници, документи, губивреме заради отчайващо неставащи за *** ***...И 600лв им са много, ако идат на запад кой ще ги хване за елтехници?

fallback