Снимка: Facebook
fallback

Два нови случая на жестокост към кучета разтърсиха социалните мрежи през последните дни.

Мъж от Козлодуй снима и разпространи снимката на обесено на електрически стълб куче в социалната мрежа Facebook.

Кучето е оставено да виси на въжето като не е ясно нито кой е посегнал на живота му, нито какво е провокирало такава агресия.

Хората го определиха като "диво, просташко, варварско, психопатско".

Друга проява на жестокост, или просто нестандартна игра се разви в бургаския квартал "Меден рудник", където мъж беше заснет как върти във въздуха собственото си куче.

Очевидци споделиха клипа, което доведе до бурни реакции и обвинения към стопанина на животното.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

ПРАСЕТО ГОШО

преди 7 години

Половината ще се насерете ако станете свидетели от страх да не ви обесят и вас. Другата половина ще си кажем едно бездомно куче по-малко. Лошото е че преди бездомните кучета ги контролираха чрез отстрел което според мен е доста по-хуманно от бесенето.

54

Анонимен

преди 7 години

"Очевидци споделиха клипа..."Аз искам да питам тези "оператори" зад скъпите си мобилни телефони като там направиха ли нещо по въпроса. Такъв бой бих му хвърлил на такъв нещассттник ако стана свидетел, че не е истина. И какво стана със зоополицията?

53

ДО 49

преди 7 години

Хората са най-големите ***.Същества, който причиняват най-много болка на този свят и умишлено убиват, изнасилват, гаврят и т.н, без да се замислят, а ти си тръгнал да ми говориш за кучетата как носели зарази. Повярвай, ние хората сме много по-опасни от животните. Въпреки че аз също съм човек, признавам, че ние сме отвратителни и тази статия го доказа за пореден път. Милата животинка.

fallback