Снимка: Булфото, архив
fallback

Общ преглед

Маскирани мъже се опитаха да оберат клиент на банка в Гара Искър в София.

Те причакали набелязания човек, който се качил в колата си, след като бил теглил пари.

В опита да се доберат до чантата му, счупили стъкло на автомобила му.

От МВР уточниха, че няма данни нападателите да са използвали огнестрелно оръжие.

В крайна сметка обаче не могли да довършат обира.

Полицията извършва оглед на мястото на инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Куха лейка

преди 7 години

До9: има истина и във вашите думи... преди години продадох апартамент в София парите взех кеш. След два дни апартаментът беше разбит и изтърбушен... от " приятели" взеха злато,видео,телевизор,парфюми... но вече си бях купил ресторант... Пази ме Боже от приятели от враговете и сам мога.... Опит Житейски.

13

Анонимен

преди 7 години

Да разпитат служители на банката, няма кой друг да знае, че човека е дал заявка за теглене на голяма сума. Друг вариант е негов познат или партньор, който също е знаел. А вие (и аз) да си вземем бележка - при теглене на голяма сума винаги с придружители. Сега остава да натрупаме голямата сума само... :)

12

Темида

преди 7 години

Банката ми казва, че за да изтегля валута (примерно 5$) трябва 2 дневно предизвестие..............за 5$.......а да искаха ми и час и дата кога ще дойда за парите (защо ли), но аз им казах, че ако ми откажат да ми дадат МОИТЕ пари ще ги съдя и довода им за 2 дни предизвести в Българския съд ще издържи и ще спечелят, но понеже съм учил и други правни системи им обясних, че няма да се получи в Европейския съд където ще ги обруся + пропуснатите ползи и тн.....

fallback