Снимка: Архив, Булфото
fallback

Окръжна прокуратура-Пловдив е повдигнала обвинения на 38-годишния Таньо Т. за убийството на 50-годишната Мариела Т., съобщиха от институцията.

Oще по темата

Таньо Т. е осъждан общо седем пъти, включително за хулиганства и нанасяне на телесни повреди по хулигански подбуди.

Припомняме, че около 22.30 часа на 30 януари, след получен от извършителя сигнал на тел. 112, полицаи са посетили посочения адрес и установили смъртта на пострадалата Мариела Т.

Подателят на сигнала бил във видимо нетрезво състояние. Той обяснил, че пострадалата го е ядосала, поради което й нанесъл ожесточен побой, вследствие на който тя починала.

Убитата жена е имала съпруг и деца, но е живеела на семейни начала с по-младия мъж.

Обвиняемият е задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор, като предстои да бъде поискано от Окръжен съд-Пловдив вземане спрямо него на най-тежката мярка за неотклонение "Задържане под стража".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 7 години

Западни ценности баце. Имала мъж с деца. Такива парясници трябва да се раждат на изток......С камани трепане и за двамата .

7

Анонимен

преди 7 години

Ами сега като го няма Бойко на кого да ги припишем?

6

Г

преди 7 години

Този първия се присмива на коментарите от близкото минало, когато всички убийства, самоубийства, запалвания и т.н. се приписваха на управлението на Борисов и коментарите по темата събираха стотици лайкове. Не подценявайте мислещите хора, тролчета, и в едната, и в другата посока! Че няма да се спрете - няма, но имайте го предвид.

fallback