Снимка: Facebook
fallback

Служители на частна охранителна фирма са обект на проверка във връзка с разпространения видеозапис на упражнено насилие от мъж в униформа, съобщиха от пресцентъра на МВР.

На този етап е изяснено, че около 13.45 часа двама младежи влезли в заведение за бързо хранене в района на НДК.

Между тях и персонала възникнало пререкание. Те отказали да напуснат обекта, поради което чрез паникбутон служител е повикал охраняващата частна фирма. Охранителите извели младите мъже от заведението.

Междувременно, към 14.15 часа, на тел. 112 постъпил сигнал за упражнено насилие. Незабавно на място са изпратени екипи на полицията и Бърза помощ.

Полицаите установили подателите на сигнала – двама младежи на 19 и 20 години, с видимо неадекватно поведение. Те отказали да подават жалба, както и да бъдат прегледани от медицинския екип.

Към момента в столично районно управление са поканени за изясняване на обстоятелствата около случая служителите на частната охранителна фирма, включени в екипа, отзовал се на сигнала от заведението.

Предстои да бъдат призовани за даване на показания и младежите, замесени в инцидента. Работата по случая продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

Анонимен

преди 7 години

До *** си държаватаТочно защото не сме "голяма работа", затова така разсъждаваме. Просто сме обикновени граждани. Един от тези двамата имал 140 висящи жалби и може да ходи и да тормози клиентите там? И ако му ударят два шамара става световен проблем и викат телевизии? Ами утре може аз да съм този, на който този ще обере апартамента. Или да съм този, на който този младеж ще строши стъклото на колата, за да влезе вътре и да я обере. Или ще се опита да ме ограби с нож. И вие пак ще го защитавате.

43

Да де,

преди 7 години

само дето въпросните младежи са доказани престъпници!Единия е с над 140 жалби с/у него, а другия с условни присъди,като и двамата са наркомани и са тормозели клиентите!Това въобще не е бой-трябваше да ги смелят!

42

Ева си държавата

преди 7 години

А бе ако ви нашамарят разните дебело врати охранители и вие ще пеете друга песен. Ама по форуми сте голяма работа. Частната охрана може само да задържа и тава е.

fallback