Снимка: архив "Булфото"
fallback

Спор на пътя отново бе решаван с оръжие. 47-годишен шофьор стреля с пистолет по водач на товарен автомобил след скандал, съобщи БНР.

Драмата се е развила в понеделник. Тираджията разказал на полицаите, че шофирайки по пътя към Калотина бил засечен от лека кола.

Между него и другия шофьор избухнал скандал. В един момент опонентът му извадил пистолет и стрелял по шофьорската кабина на камиона. След това избягал.

Полицията обаче го задържала няколко часа по-късно.

Тираджията не е пострадал. По случая е образувано досъдебно производство. След доклад на материалите в Софийската районна прокуратура на стрелеца е повдигнато обвинение и му е наложена мярка за неотклонение "парична гаранция" от 300 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 7 години

Трябва на много хора(поне 240) да им се извади пистолет и да се използва. За театралност ТРЯБВА да се използва маузера на Джерджински...

9

Анонимен

преди 7 години

Мислете за евроатлантическитеценности и колко скъпо ще ни излезе един ден цялата тази простотия.Безнаказаност за сериозни престъпления - европейска ценност.Направете си списък с всичкиевроценности на Кунева.

8

Анонимен

преди 7 години

В Германия един такъв рита момиче по стълбите и го съдят за опит за убиство. В БГ се стреля с пистолет по човек и го пскат за 300 лева. Как няма някой друг да не изкара пистоле, като знае че няма да бъде наказан? Тоя *** виновен или не е за 15 години зад решетките.

fallback