Снимка: Булфото, архив
fallback

Мъж на 50 години е станал жертва на грабеж в Перник, съобщиха от полицията в града.

Престъплението е извършено вчера малко след 18 ч. Мъжът носел в себе си 60 000 лева, които трябвало да внесе в банка. Парите били от оборота на магазини и други търговски обекти. В центъра на областния град той бил пресрещнат от двама, които му нанесли побой и му взели парите.

Започнато е досъдебно производство, като процесуално-следствените действия продължават под ръководството на Районна прокуратура - Перник.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

анонимен

преди 7 години

Банка ДСК в Перник работи до 19.00 с клиенти. Съгласна съм, че не е отговорна постъпка да носиш в ръка толкова пари по това време, но някои хора не желаят да се набиват на очи и да парадират с дори ЧЕСТНО изкараните си пари. Имам щастието да познавам невероятно добре потърпевшия и знам как е започнал от нулата за да стигне до тук. Гарантирам и се кълна пред Бога, че на никого не е навредил и ги е спечелил с пот, труд и лишения. Става въпрос за голяма търговия за хранителни стоки.

9

Анализатор

преди 7 години

Перничанин е по скоро диагноза отколкото местожителство , там всички проблеми се решават с винкели , тръби и сечива. Някой някого пребил или ограбил , подобни новини за там са скучно сиво ежедневие.

8

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Това дневният оборот на Северозападна България...

fallback