Снимка: Архив, Reuters
fallback

65-годишна жена е станала жертва на телефонна измама, съобщиха от полицията в Разград.

На 8 януари между 19.00 и 21.00 часа ало измамник се представил по телефона за полицай. Той излъгал 65-годишната жена, че трябва да предаде пари, за да помогне за залавянето на престъпна група.

Така жената хвърлила през прозореца на дома си в град Лозница сумата от 9 337 лева.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

дедп Ташунко

преди 7 години

Имала бол пари, милата, метнала ги през прозореца. Парите трябва да правят оборот, а не да ги ядат мишките в дюшека. И вие да си поискате, и на вас ще ви метне някоя кесия пълна с едри банкноти.

14

пострадал

преди 7 години

Звънели са и на баща ми, псували и заплашвали, че ще му счупят коленете, ако не даде пари. Знаели адреса ! Затворили. После се обадил някакъв мъж и се представил за полицай и добре, че се намесихме ние, баща ми до последно вярваше, че е истински полицай и като нищо щеше да отвори вратата или да му даде пари. Полицията и 112 не направиха НИЩО, само ни успокоиха, че са измамници и до физически контакт едва ли ще се стигне. УЖАСНО РАЗСТРОЙВАЩО Е. Чустваш се безпомощен. Психически тормоз от ***.

13

гост

преди 7 години

Според мен, жената се е уплашила, че е влязла в полезрението на апашите и знае, че може и да я убият, но парите пак ще вземат. Направила си е сметка, че няма кой да я защити при такава полиция и такъв съд. проста е предпочела да се раздели с парите си. Борисов много се пеняви, че работи в интерес авата по на хората, ама то всичко се вижда. И беднотията, и престъпността, и липсата на справедливост, и изоставането на държавата по време на управлението на ГЕРБ.

fallback