Снимка: архив, Булфото

Пореден сигнал за насилие сред ученици. Районната прокуратура в град Левски предаде на съд двама осмокласници за блудство с мололетна.

15-годишните момчета - С. З. и В. Г., са подсъдими за това, че на 27 февруари м.г. около 16:30 ч. в двора на училище "Хр. Ботев" в Левски, като непълнолетни, но разбиращи значението на постъпките си, чрез употреба на заплаха, извършили блудствени действия по отношение на 14-годишно момиче.

Двамата обвиняеми и други ученици в деня на престъплението били в двора на училището, където обикновено се събирали. Едното момче с инициали С.З. накарал девойката да му направи орален секс, като уговорил едно от момчетата да ги снима.

Момичето отказало, но осмокласникът я заплашил, че, ако не изпълни желанието му, ще разкаже на всички, че и преди това го е правила. Притеснена, тя изпълнила желанието, като случващото се било наблюдавано от останалите момчета, а едното ги снимало.

По същия начин момичето било принудено да направи орален секс и на другото момче, като отново било снимано с телефон.

След като момчетата си тръгнали, момичето останало само в училищния двор, разплакано и силно изплашено. Осмокласниците през това време изпратили снимки със случилото се на свои познати.

Пострадалата казала на родителите за случилото се, които подали сигнал за престъплението в полицията. Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase