Архив: Булфото
fallback

Трима души са загинали при тежка катастрофа край Кърджали, съобщиха от МВР. Заради инцидента временно е бил затворен пътят Кърджали – Златоград. Сигнал за тежка катастрофа е подаден малко след 13:44 часа.

По първоначални данни в района на село Дюлица челно са се ударили "Ауди" със смолянска регистрация и BMW с кърджалийска регистрация.

След удара втората кола се е запалила и изгоряла. Според информацията до този момент при тежкия пътен инцидент са загинали трима – двама от тях са на 28 години, а третият – на 22.

Мястото на произшествието е отцепено от полиция за извършване на оглед под ръководството на Окръжна прокуратура. Причините за катастрофата тепърва ще се изясняват.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

До Ивчо

преди 7 години

Може да провериш колко стойностни хора са дошли от Родопа. Провери колко са професори, доктори, артисти. От полето повече тикви са се пръкнали. Драскач некадърен

20

Охранителят-София

преди 7 години

До 5ти М3то - Човече ти си терорист! Искаш с твоята злоба да утрепеш не дай си боже деца и семейства! Не е казано,че трябва да караш бавно,а разумно! Съжалявам те ,защото ти не можеш да изпиташ удоволствието от шофиране,дори и с най добрата и бърза кола! Със злобата и да си по по най се обезсмисля това чувство от готиния автомобил!Чао и безаварийна 2017г.

19

pilafcho

преди 7 години

Младити шофьори Издиславовци шпродължават да съ трепят кат мухи. Щото мозъкът им е голяяяям колкото маково семе.

fallback