Снимка: Олег Попов, Dnes.bg
fallback

49-годишен мъж умишлено блъснал група хора, чакащи на автобусна спирка в исперихското село Лудогорци, съобщиха от полицията в Разград.

Случката се разиграла около 20:25 часа на 24 декември. Криминално проявеният мъж насочил автомобила си към спирката и няколко пъти блъскал хората, чакащи там. След което избягал.

Ранени са 55-годишна жена и 56-годишен мъж. Единият е ранен в главата, другият – в крака. По случая се води проверка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Хубава работа,ама...

преди 7 години

Прочетох името му в друг сайт - Гюрджен. Бил е пиян.Сред пострадалите хора има и християни, и мюсюлмани. Жената на Гюрджен твърди, че сред пострадалите имало далечни роднини на мъжа й, които го били предизвикали с неприлични жестове.След като ги е блъснал, после се върнал два пъти, за да мине през тях.Според мен, не е фанатизиран ислямист, а нашенски швед, който е чул какви пакости правят радикализираните ислямисти някъде по света и е решил така да накаже някакви хора, незнайно защо.

20

Анонимен

преди 7 години

Напишете му името, бе!Или БХК не разрешава?На този и снимката трябва да се публикува, за да го знаят хората. Той и друг зулум ще направи, ако е от контингента, защитаван от БХК и ако пак успее да се измъкне сух от водата!

19

Анонимен

преди 7 години

тоя доста е играл ЖТА

fallback