fallback

ГДБОП предотврати сделка с над 8 кг амфетамин. Задържани са трима мъже, на които са повдигнати обвинения за притежание и разпространение на високорискови наркотични вещества, съобщиха от МВР.

В резултат на извършено от отдел "Наркотици" в ГДБОП разследване, продължило над месец и половина, мъжете са арестувани в района на автомагистрала "Тракия" край Пловдив в момент на подготовка на сделка за над 8 кг амфетамин. Стойността на намерената и иззета дрога възлиза на над 248 000 лева.

Вчера в София по същото дело е бил задържан и 49-годишен мъж, съпричастен към извършеното престъпление. В дома му са били открити и иззети малко количество кокаин и "мостри" на таблетки амфетамин.

Към момента той е задържан по реда на Закона за МВР за срок 24 часа. Предстои спрямо него да бъдат повдигнати обвинения и да бъде поискано налагане на мярка за неотклонение "задържане под стража".

Операцията е извършена от служители на ГДБОП и полицаи от отдел "Криминална полиция" при ОДМВР-Пловдив и е реализирана под ръководството на Окръжната прокуратура в Пловдив.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Родител

преди 7 години

Хванете и МИЛЕН ВАСИЛЕВ от София. По цял ден виси по бензиностанцийте покрай столичните училища и трови децата ни с прахчета. Приберете си вересийте ПОЛИЦИЯТА!!!

1

чудесно

преди 7 години

Е, като си вършат работата хората какво мжеш да кажеш, освен: Браво момчета! Дано да сте все така професионалисти.Продължавайте все така. ако искате в България да остават читави хора!

fallback