Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Млад и безнадеждно влюбен мъж, разочарован от любимата си жена, се гръмна пред нея, но оцеля. Драмата се е разиграла в село Василовци, на 15 км от Лом в края на миналата седмица.

34-годишният Радослав, който живеел само с двете си деца, от няколко години имал връзка с омъжена жена. Двамата кроели планове да избягат от малкото село и да заживеят далеч, щастливи с обичта си. Любимата му обаче така и не напуснала семейството си, а Радослав се почувствал предаден и изоставен, разказва "Труд".

След като погълнал според познатите му бутилка джин за кураж, мъжът влязъл в магазина, където изгората му била продавачка, извадил пищов и се прострелял в главата. Самоубиецът е бил транспортиран в болницата в Лом, лекарите успели да го стабилизират.

"Пациентът е в добро състояние, животът му е вън от опасност! Но няма здравни осигуровки", казаха от болницата. Радослав е стрелял с преработен газов пистолет, уточниха полицаи.

Младият мъж от години е безработен, жената му го напуснала, като му оставила двете им деца. Преди време починал и баща му, а майка му заминала на работа в Италия, за да помага на сина и внучетата. Радослав се грижел много добре за децата, но самотата го съсипвала, разказаха негови близки.

"Най-голямата грешка в живота е, че търсех нещо истинско сред фалшиви хора", написал във Facebook мъжът преди да се реши на отчаяната си постъпка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase