Снимка: архив, Bulphoto
fallback

"Действали са като лекари. Отмъкнати са само пари", заяви съпругът на двукратната ни олимпийска шампионска Мария Гроздева - Валери Григоров.

Oще по темата

Семейството пострада при нагъл обир в сряда вечерта, докато са били в дома си. Двамата били на втория етаж. През това време се действало на долния.

"Бяхме последните. Хората в квартала вече пострадаха по няколко пъти. Ще се оправим, когато за хванат крадец в дома ти дават награда. А не след това да те съдят. Същото важи и за пресичане на магистрала", допълни Валери Григоров пред "24 часа".

Кражбата е станала вчера около 19 часа, полицията разследва обира и издирва крадците.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Така е

преди 7 години

До До 24 И при соце Перла -4 беше 500лв. две заплати , а сега Индезит под 500лв , половин заплата.

22

До 24

преди 7 години

А бе търбух, човека пише, че е поставена инжекция на пенсионер Таксата е 1лв. Значи не наялият се е взел 5 пъти повече. Само глупаците ремонтират бяла техника. Пералните са вече по 500 лв и то на изплащане.

21

Анонимен

преди 7 години

Има се в предвид, че крадците са действали с прецизността на лекари, а не че лекарите са крадци. Лекарите в България не са крадци, а корумпирани. Те са на трето място след магистратите и полицаите. Няма значение, че си здравно осигурен вечно няма лимит за направление, поставят ти инжекция за 27 лв, въпреки, че в аптеката струва 2лв, и ако отидеш в почивен ден в друга поликлиника при дежурен лекар ти взема 5лв за поставяне на инжекция на пенсионер. Такива ми ти работи на останалите Хипократовци.

fallback