Архив: Булфото
fallback

111 катастрофи са станали в страната за последната седмица на ноември, при които са загинали 16 души, 153 са пострадали. КАТ е установил общо 14 615 нарушения на пътя, съобщиха от МВР.

От 21 до 27 ноември според данните, предоставени от полицията, 7901 от констатираните нарушения са установени в присъствието на контролен орган. Издадени са 8121 фиша и са съставени общо 4186 акта.

Издадените електронни фишове са 8053. Броят на установените неправоспособни водачи е 438.

242 души са управлявали моторно превозно средство след употреба на алкохол, от тях 130 са били с концентрация на алкохол в кръвта над 1,2 промила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

"Карам бързичко

преди 7 години

Причините са ясни, но никой не го е еня в това подобие на държава:1.Книжките просто се продават.2.КАТ въобще не работят.3.Тук остана да обитава масово ***, свястното се изсели. Затова и голямата част от стадото нито знаят правилата, нито ги спазват. Тези три компонента правят убийствената комбинация - причина за смъртоносната статистика за най- изтрепващата се по пътищата нация.

12

Кирил Софийски

преди 7 години

Майната им на тези ! Падне сняг и почват да се избиват! Иначе гордо заявяват ,че нямало зимни и летни гуми и никои не може да ги накара да са с нови зимни гуми за зимата!Оказва се ,че има ! Тоя от горе си знае работата !

11

Анонимен

преди 7 години

Цялата работа е елементарна.Корумпирани катаджии,дайяджии или там както ги прекръстиха и корумпирани куки.Както и изпитващите за шофьорски курсове.Аз съм свидетел как на шофьорски изпит изпитващият даде книжки на два бoклyка видимо прекалили с амфетите защото му дадоха пари.Други които си караха добре скъса защото не му дадоха пари предварително.И тва се случва нон стоп.После тия с купените книжки убиват хора с автомобилите си.Плащат си-пускат ги.Как после да няма убити и ранени с такива?

fallback