Снимка: Булфото, архив
fallback

Криминалисти задържаха трима души в момент на взломна кражба от частен дом, съобщава МВР.

В.С. на 40 години, П.Д. на 42 години и 43-годишният Б.С. с прякор Боце, са заловени непосредствено след извършена взломна кражба на техника и бижута от частен дом в Банкя.

В хода на разследването е установено, че тримата се придвижвали с лек автомобил "Субару" - откраднато през 2013 г. в столицата.

При последвалите процесуално-следствени действия в автомобила и жилищата на задържаните са открити инструменти за взломяване, подправени регистрационни табели и други.

Криминалистите иззели и пет автомобила, ползвани от задържаните. Продължава работата по изясняване съпричастността на мъжете към извършени множество кражби от домове на територията на Банкя, Панчарево, Драгалевци, Симеоново, Бояна, Малинова долина. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 7 години

Важно е да издебнете Баце тогава ще ни зарадвате.

21

Анонимен

преди 7 години

Защо плашите с казармата. Няма нищо страшно, дори напротив - закалява физиката и психиката. А тези, които коментират тук, явно са мамини и татини и се страхуват от малко изпитания.

20

Анонимен

преди 7 години

Че той боце е задържан и в Унгария, за крадени коли. За контрабанда на цигари, за амфетамини. Бандит голям от Банкя се извъди. Само един селски кмет не му прости.

fallback