Снимка: архив Булфото
fallback

Крадци крадат гуми направо с джантите. От полицията съобщиха за 13 откраднати гуми край Монтана и във Видин само в последните дни.

В село Габровница, неизвестен апаш откраднал 5 автомобилни гуми с джанти с неустановена марка. Те са били собственост на 61-годишния Р.А. от Монтана.

Стойността на откраднатите гуми все още се изяснява.

Във Видин пък неизвестен бандит разбил катинар и нахлул в къща на ул. "Драган Цанков". Оттам отмъкнал 8 алуминиеви джанти с гуми и LCD телевизор.

Все още не е ясна сумата, на която възлиза откраднатото. По случая работи РПУ-Видин, образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Анонимен

преди 7 години

а тасовете оставят ли ги?

39

Анонимен

преди 7 години

Бряххх, ни думай, с жантити го крадели. *** кат са замисла, как да е... другояче?Демек, ebati новината на туй тука, сайт ли е!? Какво ли е?!

38

Анонимен

преди 7 години

Статистиците излязоха с нови данни за неспособността си да се справят с неимоверно голямата битова престъпност,която всъщност била много ниска и постоянно намаляваща. Когато откраднаха моите гуми с джанти, не си чръднаха пръстта, защото стойността на откраднатото била ниска. А всъщност за мен стойността е голяма защото не съм корумпиран кияк на държавна ясла и съм се лишил от нещо друго, както и децата си,за да имам нови гуми,които всъщност вече нямам. Направо разтуряй, като в Грузия.

fallback