Снимка: Булфото, архив
fallback

19-годишно момиче, седнало да шофира след употреба на марихуана, бе задържано от полицията в Добрич, съобщават от МВР.

На 23 ноември, около 13:55 часа, в района на ж.к. "Иглика" в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил "Мерцедес" с добричка регистрация, управляван от 19-годишно момиче.

При извършената проверка за употреба на наркотични вещества на водача на автомобила е отчетено употребата на наркотичното вещество марихуана. С полицейска мярка за 24 часа тя е задържана в Първо РПУ. По случая е образувано незабавно полицейско производство.

В хода на проверката в пътник в автомобила са установени 8 пакетчета със суха тревна маса, реагираща на наркотичното вещество марихуана с тегло 2,9 грама. С полицейска мярка за 24 часа е задържан криминално проявен 21-годишен мъж от Добрич.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 7 години

По последни данни канабиноидите в марихуаната убиват ракови клетки, като по някакъв начин ги задушават и не им позволяват да си набавят необходимите вещества, чрез които се развиват, засега учените все още не знаят как и защо става този процес, но изследванията продължават, изследванията където има държава, канабиса е декриминализиран и науката действа с пълна сила, не, не в България, тук се още в средата на 20-ти век.

15

Анонимен

преди 7 години

2.9 гр. в 8 пакетчета ... ей това е гърбава работа вече. Една десятка - 0.35 г. Това и в Стара Загора го няма вече :D

14

Анонимен

преди 7 години

Кой ще връща заемите на Бойко, които шепа хора си прибраха за лично ползване, защото повечето млади в период от 10 години ще се разкарат от тази мизерия, която е България днес? Вие с изостаналия начин на мислене ли? На път сте да се самопогребете от алчност и простотия.

fallback