Снимка: Dailysabah, Нова тв
fallback

Българка е заловена от граничните власти в Турция при опит да внесе 3 кг канабис в страната. Съобщава се, че тя е дъщеря на полицейски началник, съощбава Нова тв, позовавайки се на Dailysabah.

23-годишната Десислава е пътувала от София с 19-годишната си сестра в автомобил, управляван от 30-годишен мъж. Колата е привлякла вниманието на турските митничари на ГКПП "Капъкуле" и пътуващите са били проверени. Канабисът е открит под хастара на палтото й.

Десислава и мъжът, шофирал автомобила, са задържани и предадени на съда в Одрин, а 19-годишното момиче е пуснато на свобода, но със забрана да напуска Турция.

При разпита Десислава е признала, че канабисът е неин. Баща ѝ незабавно е пристигнал в Одрин след известието за ареста на двете му дъщери.

Разследването по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

stoqn

преди 7 години

Този полицай селски,колко главоболия е създал на хората то бой то ги кара да му работят без пари и пак бой абе голям *** е,но сега да му направят една проверка от де аджеба си купи цяла хижа отде апартаменти в Софея отде къщи да го видим селския тарикат

41

Анонимен

преди 7 години

Да напиша някои истини,които се прикриват тук.Въпросното семейство начело с главен полицай Мирослав Иванов са от с.Главан област Стара Загора.От години се занимават с престъпна дейност.Имат няколко апартамента и къщи из цялата страна закупени за кратък период от време.Дъщерите са малко тъпоумни и от известно време се мъкнат с хора от подземния свят в Стара Загора.Карат последни модели джипове и прочие...Доскоро беше само голямата но явно и малката е въвлечена вечe.Ползват ги за мулета...

40

Анонимен

преди 7 години

Този,не е никакъв полицейски началник! Грешна ви е информацията! Той е едно, много простовато селско ченге!Селото е,на около 100 километра ,от Турската граница"Капитан Андреево"! А двете му дъщери ,Десислава и Зорница, са две много ограничени ,в интелектуален план момичета!

fallback